ÁlláshirdetésKépzéseinkSzakközépiskolaSzakképesítésekGépgyártás technológiai technikusCAD-CAM informatikusKözúti közlekedésüzemvitel-ellátóSzakképzési ösztöndíjKözismereti képzésKépzéseink 2016/2017BeiskolázásHírek50 éves a GanzNévadóPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokTanfolyamokEseménynaptárVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaSportGÖKSzülői munkaköz.TámogatókKözbeszerzésSzakmák éjszakájaHivatkozásokNyitóoldal
 
További weblapok Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganzszki.hu A gazdasági kultúra fejlesztésében mintaadó intérmény, referenciahely: ganzreferencia. ganzszki.hu GÖK Műszaki klub: muszakiklub. ganzszki.hu A Ganz Ábrahám Szakközépiskola könyvtárának honlapja: konyvtar. ganzszki.hu

Legutolsó frissítés:
2017. Febr. 13. 21:23
Jelenleg 13 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 402629Ezt az oldalt 13829 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 10813 volt.

Szakképesítések

Gépgyártás technológiai technikus (OKJ: 54 521 03)

   
  
   

Feladata az ipar területén a nem mérnöki felkészültséget igénylő gépészeti jellegű műszaki gyártásfejlesztő, gyártástervező, gyártásirányító és ellenőrző feladatok ellátása.

Ennek érdekében részt vesz a gyártási folyamatok tervezésében, a meglevő gyártási folyamat korszerűsítési munkálataiban, a gyártmányok minőségbiztosítási rendszerének kidolgozásában, a gépek, berendezések és műszerek gazdaságos kihasználásának tervezésében, az új technológiák kidolgozásában és bevezetésében.

   
  
   

Folyamatosan ellenőrzi a technológiai fegyelem betartását, a gyártás során felhasznált anyagok, segédanyagok, gépek, mérőeszközök műszaki paramétereit, a gyártási folyamatokat a termék-megfelelőség megvalósítása érdekében.

Gondoskodik a munkavédelmi, környezetvédelmi és tűzvédelmi előírások adaptálásáról, betartásáról, a folyamatos termeléshez szükséges anyag-, segédanyag-, gép-, szerszám-, készülék-, mérőeszköz- és energiaellátásról.

Magasabb szakmai felkészültséget igénylő fizikai jellegű munkák végzése magas automatizáltság fokú szerszámgépek, gyártócellák kezelése és kiszolgálása, laboratóriumi, géptermi és mérőszobai feladatok ellátása, kísérleti munkákban való részvétel.

   
  
   

Munkája elvégzéséhez elsajátítja az általános gépészeti technológiai feladatokat, a mérőtermi, gyártástervezési és - irányítási feladatok, CNC-gépkezelést, karbantartás, üzemeltetés, üzembe helyezést.

A képzésben való részvétel feltétele: Érettségi vizsga + egészségügyi alkalmassági igazolás

Képzési idő: 2 év

Előképzettség: Érettségi vizsga

www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:Szakmák éjszakájaKépzéseink 2016/2017Koller Nándor Matematika és Informatika VersenyÁlláshirdetésKözösségi szolgálatos szerződésekVersenyeredményekIskolaújságIngyenes Office 365Történelmi filmajánlóECDLAutósiskolaKépzéseink
További hirdetések...
Legújabb videó:
Egészségnap diákoknak (www.zegtv.hu)Legújabb képgalériák:
Szalagavató
Végzős osztályok HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:Techtogether Junior Zalaegerszeg pályaorientációs rendezvény
2016. Jan. 8. (Péntek)
Felhívás a 2016-os Helikon Ünnepségekre
2015. Dec. 14. (Hétfő)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 27.
Telefonszámunk:
06-92 596-372
E-mail címünk:
info@ganzszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SzC azonosító:
202104
Alapítvány adószámai: Ganz Ábrahám Diákalapítvány 18955400-1-20