KépzéseinkSzakközépiskolaSzakképesítésekSzakképzési ösztöndíjKözismereti képzésKépzéseink 2017/2018BeiskolázásHírek50 éves a GanzNévadóPályázatainkIskolatörténetSzabályzatokTanfolyamokVersenyeinkMunkatársakIskolai könyvtárDiákokDiákalapítványVideókVersenyeredményekKépekMédiaSportGÖKSzülői munkaköz.TámogatókKözbeszerzésSzakmák éjszakájaHivatkozásokNyitóoldal
 
További weblapok Minőség, hatékonyság, esélyegyenlőség (Innováció a Ganz-Munkácsy Szakközépiskola és Szakiskolában) innovacio. ganzszki.hu A gazdasági kultúra fejlesztésében mintaadó intérmény, referenciahely: ganzreferencia. ganzszki.hu GÖK Műszaki klub: muszakiklub. ganzszki.hu A Ganz Ábrahám Szakközépiskola könyvtárának honlapja: konyvtar. ganzszki.hu

Legutolsó frissítés:
2017. Dec. 4. 3:18
Jelenleg 1 látogató tartózkodik az oldalon.Összes látogató 2009 szeptember óta: 534845Ezt az oldalt 7326 alkalommal jelenítették meg 2009 szeptember óta. Ebből az egyedi letöltés 6270 volt.

A közismereti képzésről


Iskolánkban nappali tagozaton szakközépiskola és szakiskolai képzés folyik, melyekre széles skálán mozgó szakképzések épülnek. Sokszínű oktatási kínálatunkkal, az egyes szintek közti átjárhatóság biztosításával arra törekszünk, hogy megfeleljünk a szülők és tanulók elvárásainak és a gazdasági igényeknek egyaránt. Nagy hangsúlyt fektetünk az informatikai képzésre, ennek technikai hátterét biztosítja a rendelkezésünkre álló több mint 400 számítógép.

   
  
   

Legfontosabb pedagógiai feladatunk, hogy tanulóinkat felkészítsük az érettségi vizsgára, valamint korszerű, a mindennapi életben hasznosítható tudással vértezzük fel őket. Megalapozzuk az önálló ismeretszerzésre való nyitottságot, hangsúlyozzuk az élethosszig tartó tanulás szükségességét. Kiemelt figyelmet fordítunk a sajátos nevelési igényű és a hátrányos helyzetű tanulóink integrált oktatására is, számukra szakképzett gyógypedagógusok tartják a speciális foglalkozásokat. A tehetséges tanulóinknak különböző foglalkozásokat, szakköröket szervezünk, segítve ezzel fejlődésüket, tanulmányi versenyeken való eredményes részvételüket.

Intézményünk hétköznapjai is mozgalmasak, iskolarádió működik, havonta jelenik meg a diákok által szerkesztett iskolaújságunk, iskolánk rendelkezik Munkácsy színházbérlettel is.

Tantestületünk nyitott az új, korszerű oktatási formák iránt, a kompetencia alapú oktatást helyezi előtérbe. Kiemelt figyelmet szentelünk a következő kompetencia területeknek:

   
  
   
  • Szövegértés, szövegalkotás
  • Matematika oktatás
  • Idegen nyelv oktatás
  • Életpálya építés.

Szakközépiskolai képzés

Jellemzői:

  • Egységes középiskolai képzés, mely a 12. évfolyamon érettségi vizsgával zárul.
  • 9-12. évfolyamon a szakmacsoportos képzésnek megfelelő szakmai alapozás.
  • Az informatika és az idegen nyelv tantárgyakat csoportbontásban oktatjuk.
www.nfu.hu
Webdesign és programfejlesztés:
Tüske Balázs (tuskebganz@freemail.hu)
Legfrissebb oldalak:2017/2018KEHOP-5.2.11-16-2016-00023Szakmák éjszakájaKépzéseink 2017/2018Koller Nándor Matematika és Informatika VersenyKözösségi szolgálatos szerződésekVersenyeredményekIskolaújságIngyenes Office 365Történelmi filmajánlóECDLAutósiskolaKépzéseink
További hirdetések...
Legújabb videó:
Egészségnap diákoknak (www.zegtv.hu)Legújabb képgalériák:
Ganz_Piknik
Szikraforgácsoló átadó HírlevélFeliratkozásLeiratkozás
Legújabb hírek:Techtogether Junior Zalaegerszeg pályaorientációs rendezvény
2016. Jan. 8. (Péntek)
Felhívás a 2016-os Helikon Ünnepségekre
2015. Dec. 14. (Hétfő)
További hírek...IskolaújságÖrökségünk '48 történelmi vetélkedő - országos 1. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
Magyarok Európában vetélkedő - országos 5. hely!!!
2015. Ápr. 7. (Kedd)
További cikkek...
Elérhetőségeink: Címünk:
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 27.
Telefonszámunk:
06-92 596-372
E-mail címünk:
info@ganzszki.hu
OM azonosító:
203067
Zalaegerszegi SzC azonosító:
202104
Alapítvány adószámai: Ganz Ábrahám Diákalapítvány 18955400-1-20